Menu
Vaša košarica

NTN PREMIUM permanentni nadlak TOP-NO WIPE Hercules

NTN permanentni nadlak TOP-NO WIPE Hercules 5G Gel polish BASE & TOP za nohte
NTN permanentni nadlak TOP-NO WIPE Hercules 5G Gel polish BASE & TOP za nohte
NTN permanentni nadlak TOP-NO WIPE Hercules 5G Gel polish BASE & TOP za nohte
NTN permanentni nadlak TOP-NO WIPE Hercules 5G Gel polish BASE & TOP za nohte
NTN PREMIUM permanentni nadlak TOP-NO WIPE Hercules

Zaključni sloj NTN PREMIUM TOP-NO WIPE Aries 5G brez brisanja lepljivega sloja s Cleanerjam in uživajte v čudovitem videzu vaših nohtov do 21 dni. Spremenite najpreprostejši slog v nekaj izjemnega in brez primere! S tem galaktičnim videzom z mikro bleščicami boste pritegnile poglede mnogih, ki vam ga bodo zavidali. Najbolj izrazite se mikro bleščice opazijo temnih bavah. Zaključni sloj TOP-NO WIPE je srednje gost zato vam bo zagotovil udobje pri delu, saj ne steče v obnohtje. NTN PREMIUM TOP priporočamo za zaščito barve, njeno obstojnost in sijaj. Odstranjevanje je enostavno z odstranjevalcem gel laka oziroma Removerjem SOAK OFF ali Gelbreakerjem. Permanentni gel lak je v primerjavi s tradicionalnim lakom za nohte bolj obstojen, dalj časa ohranja sijaj in barvo.

Navodila za uporabo:

 • Na permanentni gel lak, gel ali akril nanesite sloj Top coat NO-WIPE Aries 5G in sušite v UV lučki 2-3 min / LED lučki 60 sekund (daljše strjevanje zagotavlja večjo dolgotrajnost)
 • Ni potrebno obrisati in očistiti s Clenerjem. Na koncu na obnohtno kožico nanesite in vmasirajte olje za obnohtno kožico, ki bo nahranilo vaše obnohtje in preprečilo izsušitev in draženje obnohtne kožice, ter zagotavljal čvrstost nohtom.

Odstranjevanje :

 • Najprej rahlo popilite-zmatirajte zgornji sloja top laka, da odstranite sijaj, namočite celulozno blazinico - vatko v  remover ali Gelbreaker in jo položite na noht in ovijte z navadno alu folijo ali  ščipalko za nohte ter pustite 10 minut.
 • Odstranite folijo ali ščipalko in vatko ter z leseno manikirno palčko ali potiskačem nežno odstranite ostanke gel laka. Pri odstranjevanju bodite pazljivi, da ne poškodujete naravnega nohta.
 • Naravni noht rahlo popilite z bufferjem grobosti od 180 do 280, ter na obnohtno kožico nanesite in vmasirajte olje obnohtne kožice, ki bo nahranilo vaše naravne nohte, ter preprečilo sušenje in draženje obnohtne kožice.
Lastnosti izdelkov NTN PREMIUM LINE
 • Nova izboljšana formula, in sestava izdelka.
 • Obstojen do 3 tedne.
 • Enostavna uporaba in odstranjevanje.
 • Pestra izbira barv
 • Permanentni lak NTN je zelo kvaliteten in varen

OPOZORILO: shranjujte nedosegljivo otrokom, dražilno, lahko povzroči draženje kože, dihal in alergijo, primeru draženja izperite z obilo vode in poiščite zdravniško pomoč,  pazljivo preberite navodila za uporabo.

INGREDIENTS LIST ACCORDING INCI:

Acrylates Copopymer, HEMA, Bumetrizole, Moca, CI77891, CI77499, CI74160, CI77492, CI77491

Proizvajalec - uvoznik v EU Michał Szewczyk, Piotr Malinowski Spółka Cywilna , ul. Piotrkowska 270 , 90-361 Łódź (PL)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
5.86 €
Brez DDV: 4.80 €
 • Zaloga: Na zalogi
 • Model: 1803-5g NTN Top NO Wipe Hercules
 • Teža: 0.04kg
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.