Menu
Vaša košarica

Gel polish podlak- BASE in nadlak- TOP za boljši oprijem in sijaj barve

Podlak-Base ima lepljivo plast po sušenju v lučki za boljši oprijem barve, uporabi se za zaščito in utrditev naravnega nohta. Nadlak-Top uporabite kot zaključni sloj za zaščito barve, njeno obstojnost in sijaj.

NP nadlak - Top gel Soak off UPVOTED,  15 ml
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 1523 NP UPV SO TOP GEL
Uporablja se kot zaključni sloj, nohtom daje gladko površino, visok sijaj in ščiti barvni gel polish pred zbledelostjo ali matiranju. Profesionalna linija gel polish lakov izjemne kvalitete, Za več informacij o blagovni znamki KLIKNITE. ZNAČILNOSTI: - visok sijaj, zaščita barvi, ..
19.95 €
Brez DDV:16.35 €
NP podlak - Base gel Soak off UPVOTED,  15 ml.
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 1521 NP UPV SO BASE GEL 15ml
Preprečuje dviganje in odstopanje nanešenih gel lakov, ter pripravi nohtno ploščo za optimalen oprijem barvnih nanosov.Profesionalna linija gel polish lakov izjemne kvalitete, Za več informacij o blagovni znamki KLIKNITE. ZNAČILNOSTI: - preprečuje odstopanje barvnega gel laka, trajen ..
21.96 €
Brez DDV:18.00 €
NP podlak Flawless Soak Off, 15 ml
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 1527 NP LED/UV Flawless Soak Off Gel 15ml
Ustvari brezhibno podlago za nanašanje gel laka na noht. Krepi naravni noht, hkrati pa popravlja nepopolnosti, kar ima za posledico enakomerno površino za popoln nanos gel laka. Brez težav se odstranjuje NailPerfect Soak Off Gel Remover.Lastnosti in prednosti:Brezhibna podlaga za nanašanje gelaKrepi..
20.74 €
Brez DDV:17.00 €
NP Top Gel High Shine No Wipe soak off nadlak,15 ml.
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 1525 NP SO TOP GEL No Wipe
Uporablja se kot zaključni sloj, nohtom daje gladko površino, visok sijaj in ščiti barvni gel polish pred zbledelostjo ali matiranju. UPVOTED High Shine No Wipe Top Gel je popoln top za nohte. UPVOTED High Shine No Wipe Top Gel za briljantni visok sijaj nohta.LASTNOSTI IN PREDNOSTIEnostavno nan..
19.95 €
Brez DDV:16.35 €
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 891-5 ml base&top gel polish
Permanentni GEL POLISH BASE & TOP (PODLAK & NADLAK) AMAZING LINE 5 ml  je optimalna kombinacija enostavnosti uporabe in odstranjevanja hibridnega gela laka, ki je v primerjavi s tradicionalnim lakom za nohte bolj obstojen, ohranja sijaj in barvo.GEL POLISH BASE & TOP  je p..
4.31 €
Brez DDV:3.53 €
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 893UB Universal Podlak Base-5ml
Permanentni GEL POLISH BASE (PODLAK)  AMAZING LINE 5 ml  je optimalna kombinacija enostavnosti uporabe in odstranjevanja hibridnega gela laka, ki je v primerjavi s tradicionalnim lakom za nohte bolj obstojen, ohranja sijaj in barvo.GEL POLISH BASE podlak  je prozorni UV gel lak, ki se..
4.31 €
Brez DDV:3.53 €
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 896-5ml grafen base
Permanentni GEL POLISH GRAFEN BASE AMAZING LINE 5 ml  je optimalna kombinacija enostavnosti uporabe in odstranjevanja hibridnega gela laka, ki je v primerjavi s tradicionalnim lakom za nohte bolj obstojen, ohranja sijaj in barvo.GEL POLISH GRAFEN BASE je prozorni UV gel PODLAK, ki se uporablja ..
5.30 €
Brez DDV:4.34 €
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 896-10ml grafen base
Permanentni GEL POLISH ULTRA STRONG GRAFEN BASE AMAZING LINE 10 ml  je optimalna kombinacija enostavnosti uporabe in odstranjevanja hibridnega gela laka, ki je v primerjavi s tradicionalnim lakom za nohte bolj obstojen, ohranja sijaj in barvo.GEL POLISH GRAFEN BASE je prozorni UV gel PODLAK, ki..
7.93 €
Brez DDV:6.50 €
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 898-LG Q. FINISH GOLD DUST-10ml
GEL POLISH QUICK FINISH  GOLD DUST je prozorni UV gel lak z zlatimi bleščicami, ki se uporablja kot TOP - nadlak za zaščito barve, njene obstojnosti in sijaja. Permanentni GEL POLISH QUICK FINISH GOLD DUST (NADLAK z zlatimi bleščicami) AMAZING LINE 10 ml  je optimalna kombinacija enos..
7.30 €
Brez DDV:5.98 €
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 894g Q. FINISH GOLD DUST-5ml
Permanentni GEL POLISH QUICK  (NADLAK) z zlatimi prahom AMAZING LINE 5 ml  je optimalna kombinacija enostavnosti uporabe in odstranjevanja hibridnega gela laka, ki je v primerjavi s tradicionalnim lakom za nohte bolj obstojen, ohranja sijaj in barvo.GEL POLISH QUICK FINISH  je prozorn..
4.31 €
Brez DDV:3.53 €
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 894s Q. FINISH SILVER DUST-5ml
Permanentni GEL POLISH QUICK FINISH s srebrnim prahom (NADLAK) AMAZING LINE 5 ml  je optimalna kombinacija enostavnosti uporabe in odstranjevanja hibridnega gela laka, ki je v primerjavi s tradicionalnim lakom za nohte bolj obstojen, ohranja sijaj in barvo.GEL POLISH QUICK FINISH je prozorni UV..
4.31 €
Brez DDV:3.53 €
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 899 Pink gliter top-5ml
Novi Smart Quick Finish kamuflažni nadlak : Diamantni Pink effekt - barvni rožnati delci s bleščečimi učinkiBarvni permanentni Smart Quick Finish kamuflažni - cover TOP GEL POLISH LAK AMAZING LINE  5 ml je optimalna kombinacija enostavnosti uporabe in odstranjevanja hibridnega gela laka, ki je ..
4.50 €
Brez DDV:3.69 €
Prikazujem 1 od 12 do 18 (2 strani)
Gel, polish, BASE, TOP, nadlak, podlak, gelish
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.