Menu
Vaša košarica

Gel polish podlak- BASE in nadlak- TOP za boljši oprijem in sijaj barve

Podlak-Base ima lepljivo plast po sušenju v lučki za boljši oprijem barve, uporabi se za zaščito in utrditev naravnega nohta. Nadlak-Top uporabite kot zaključni sloj za zaščito barve, njeno obstojnost in sijaj.

NP nadlak - Top gel Soak off UPVOTED,  15 ml
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 1523 NP UPV SO TOP GEL
Uporablja se kot zaključni sloj, nohtom daje gladko površino, visok sijaj in ščiti barvni gel polish pred zbledelostjo ali matiranju. ZNAČILNOSTI: - visok sijaj, zaščita barvi, trajen kot gel;- delo z njim je enostavno kot uporaba laka za nohte;- čudovit izgled nohta od 2 do največ 6 tedno..
19.95 €
Brez DDV:16.35 €
NP podlak - Base gel Soak off UPVOTED,  15 ml.
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 1521 NP UPV SO BASE GEL 15ml
Preprečuje dviganje in odstopanje nanešenih gel lakov, ter pripravi nohtno ploščo za optimalen oprijem barvnih nanosov.ZNAČILNOSTI: - preprečuje odstopanje barvnega gel laka, trajen kot gel;- delo z njim je enostavno kot uporaba laka za nohte;- čudovit izgled nohta od 2 do največ 6 tednov;- bre..
21.96 €
Brez DDV:18.00 €
NP Top Gel Block UV High Shine No Wipe soak off nadlak,15 ml
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 1535 NP SO Block UV TOP GEL No Wipe
Uporablja se kot zaključni sloj, nohtom daje gladko površino, visok sijaj in ščiti barvni gel polish pred zbledelostjo ali matiranju. Zaključni sloj Block UV preprečuje rumenenje zaradi sonca in je brez modrega sijaja. UPVOTED High Shine No Wipe Top Gel je popoln top za nohte. UPVOTED High Shine No ..
21.17 €
Brez DDV:17.35 €
NP Top Gel High Shine No Wipe soak off nadlak,15 ml.
Priznana znamka
Blagovna znamka: Nail Perfect® Model: 1525 NP SO TOP GEL No Wipe
Uporablja se kot zaključni sloj, nohtom daje gladko površino, visok sijaj in ščiti barvni gel polish pred zbledelostjo ali matiranju. UPVOTED High Shine No Wipe Top Gel je popoln top za nohte. UPVOTED High Shine No Wipe Top Gel za briljantni visok sijaj nohta.LASTNOSTI IN PREDNOSTIEnostavno nan..
19.95 €
Brez DDV:16.35 €
GEL POLISH BASE & TOP permanentni gel lak
Vroči izdelek
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 891-5 ml base&top gel polish
Permanentni GEL POLISH BASE & TOP (PODLAK & NADLAK) AMAZING LINE 5 ml  je optimalna kombinacija enostavnosti uporabe in odstranjevanja hibridnega gela laka, ki je v primerjavi s tradicionalnim lakom za nohte bolj obstojen, ohranja sijaj in barvo.GEL POLISH BASE & TOP  je p..
4.31 €
Brez DDV:3.53 €
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 891-10ml base&top gel polish
Permanentni GEL POLISH BASE & TOP (PODLAK & NADLAK) AMAZING LINE 10 ml  je optimalna kombinacija enostavnosti uporabe in odstranjevanja hibridnega gela laka, ki je v primerjavi s tradicionalnim lakom za nohte bolj obstojen, ohranja sijaj in barvo.GEL POLISH BASE & TOP  je ..
7.30 €
Brez DDV:5.98 €
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 893UB Universal Podlak Base-5ml
Permanentni GEL POLISH BASE (PODLAK)  AMAZING LINE 5 ml  je optimalna kombinacija enostavnosti uporabe in odstranjevanja hibridnega gela laka, ki je v primerjavi s tradicionalnim lakom za nohte bolj obstojen, ohranja sijaj in barvo.GEL POLISH BASE podlak  je prozorni UV gel lak, ki se..
4.31 €
Brez DDV:3.53 €
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 896-5ml grafen base
Permanentni GEL POLISH GRAFEN BASE AMAZING LINE 5 ml  je optimalna kombinacija enostavnosti uporabe in odstranjevanja hibridnega gela laka, ki je v primerjavi s tradicionalnim lakom za nohte bolj obstojen, ohranja sijaj in barvo.GEL POLISH GRAFEN BASE je prozorni UV gel PODLAK, ki se uporablja ..
5.30 €
Brez DDV:4.34 €
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 895NW-5ml grafen Top-NO WIPE
GEL POLISH GRAFEN TOP-NO WIPE je prozorni UV gel NADLAK, ki se uporablja za zaščito nohta brez čiščenja s clenaerjem ali pa kot prozoren lak za  francosko konico. Nanesite tanek sloj Grafen TOP na noht  in ga posušite v lučki (UV36W =120, LED=60 sek). Nadlak je prilagodljiv, gost in &..
5.86 €
Brez DDV:4.80 €
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 898-L Q. FINISH-10ml
Permanentni GEL POLISH QUICK FINISH (NADLAK) AMAZING LINE 10 ml  je optimalna kombinacija enostavnosti uporabe in odstranjevanja hibridnega gela laka, ki je v primerjavi s tradicionalnim lakom za nohte bolj obstojen, ohranja sijaj in barvo.GEL POLISH QUICK FINISH  je prozorni UV gel lak, k..
7.30 €
Brez DDV:5.98 €
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 898-LG Q. FINISH GOLD DUST-10ml
GEL POLISH QUICK FINISH  GOLD DUST je prozorni UV gel lak z zlatimi bleščicami, ki se uporablja kot TOP - nadlak za zaščito barve, njene obstojnosti in sijaja. Permanentni GEL POLISH QUICK FINISH GOLD DUST (NADLAK z zlatimi bleščicami) AMAZING LINE 10 ml  je optimalna kombinacija enos..
7.30 €
Brez DDV:5.98 €
Blagovna znamka: Excellent® nails Model: 894s Q. FINISH SILVER DUST-5ml
Permanentni GEL POLISH QUICK FINISH s srebrnim prahom (NADLAK) AMAZING LINE 5 ml  je optimalna kombinacija enostavnosti uporabe in odstranjevanja hibridnega gela laka, ki je v primerjavi s tradicionalnim lakom za nohte bolj obstojen, ohranja sijaj in barvo.GEL POLISH QUICK FINISH je prozorni UV..
4.31 €
Brez DDV:3.53 €
Prikazujem 1 od 12 do 17 (2 strani)
Gel, polish, BASE, TOP, nadlak, podlak, gelish
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.