Menu
Vaša košarica

Poly čopič in spatula 2v1pp

Poly čopič in spatula 2v1pp Geli za nohte
Poly čopič in spatula 2v1pp Geli za nohte
Poly čopič in spatula 2v1pp Geli za nohte
Poly čopič in spatula 2v1pp Geli za nohte
Novo
Poly čopič in spatula 2v1pp Geli za nohte
Poly čopič in spatula 2v1pp Geli za nohte
Poly čopič in spatula 2v1pp Geli za nohte
Poly čopič in spatula 2v1pp Geli za nohte
Poly čopič in spatula 2v1pp
Poly čopič in spatula za oblikovanje Sqeasy ali Poly Gela. Dolžina čopiča je 16,5 cm, dolžina ščetin je 0,7 cm, dolžina spatule je 3 cm.  POSTOPEK PRIPRAVE:

 1. Razkužite svoje in strankine roke z NailPerfect® (v nadaljevanju NP) InstaGel-om ali InstaSpray-em.
 2. Temeljito pregledamo strankine roke za morebitna obolenja ali krvavitve. V primeru okužbe nohtov sistema ne nanašamo.
 3. Pripravimo in potisnemo nazaj obnohtno kožico s kovinskim potiskačem. Nohte skrajšamo in oblikujemo s pilo granulacije 100/180.
 4. Ostanke prahu odstranimo s krtačko.
 5. Nanesemo NP Blue Scrub na celulozno vatko in očistimo površino naravnega nohta. S prsti nežno odmaknemo kožo ob steni nohta in po robu potegnemo z celulozno vatko. Pri tem moramo biti temeljiti, saj bodo ostanki olja ali umazanije vplivali na obstojnost gela in povzročili morebitne dvige materiala. Po nanosu NP Blue Scrub rok ne smemo umivati. NP Blue Scrub ne nanašamo na blendirane konice.

 

PRIPRAVA ZA MASTNE IN PROBLEMATIČNE NOHTE:

  1. Kot osnovo za podaljšan noht uporabimo izbrano šablono, ki jo nanesemo pod rob nohta, da se ustvari delovna površina za gradnjo nohta. Pri tem pazimo, da se šablona popolnoma prilega na noht.
  2. Po celotni površini naravnega nohta zelo na tanko nanesemo NP Bonding Gel. Vzamemo Gel Sponge in rahlo pritisnemo na nohtno površino, da odstranimo ves odvečni Bonding Gel, s tem ustvarimo motni oz. zrnast zaključek na nohtu. Postopek ponovimo na vseh prstih ene roke. OPOMBA: Preveč NP Bonding Gela lahko povzroči odstopanje in dvige umetne mase. Če ima površina nohta sijaj, je bilo nanešenega preveč Bonding Gela.
  3. Položite roko pod LED lučko 30 sekund, UV-lučko za 60 sekund. Medtem ko se nanos suši pod lučko, postopek ponovimo na drugi roki. Na posušeni material ne nanašamo NP Cleanser!  Namesto NP Bonding Gela lahko nanesete NP Universal Air Bond. Tanko plast nanesemo na vse nohte in pustimo za 30 sekund, da se posuši na zraku – sušenje pod UV-lučko ni potrebno.)


  POSTOPEK NANOSA NA NOHTE:

  1. Tekočino Watermelon nalijte v kozarček in iz tube iztisnemo malo količino "bunkico" Sqeasy Gela in ga s pomočjo spatule in čopiča nanesemo na noht. Čopič potopimo v tekočino Watermelon in oblikujemo noht do želene dolžine. 
  2. Položimo roko pod UV/LED-lučko in sušimo 60 sekund pod LED in 180 sekund pod UV-lučko.
  3. Odstranimo šablone, ter s pomočjo pile oblikujemo noht.
  4. Oblikovan noht očistimo s Gel Sponge ali celulozno vatko na katero nanesemo manjšo količino NP UV Cleanser-ja, jo položimo na vrh nohta in potegnemo v smeri konice, da odstranimo lepljivi sloj gela. Gobico ali celulozno vatko obrnemo na čisto stran in noht temeljito očistimo. Enako storimo na spodnjem delu konice.
  5. Na površino nohta nanesemo NP No-Cleanse Top Seal ali NP Top Gel (sijaj ali mat) in ga posušimo pod LED ali UV lučko.
  6. Na koncu okoli obnotja nanesite olje za obnohtno kožico in ga z masiranjem vtrite v obnohtje.


  OPOZORILO:  vnetljivo, za profesionalno uporabo, shranjujte nedosegljivo otrokom, vroči površini in ognju,  pazljivo preberite navodila. Izogibajte se stiku z očmi, če material pride v oči, jih izperite z veliko količino tekoče vode. Če draženje in reakcija ne popustita poiščite zdravniško pomoč. Izdelek ni za uživanje in je namenjen zuananji uporabi. 

   

  INGREDIENTS LIST ACCORDING INCI:

  Alcohol Denat., Acetone, Ethyl Acetate, Parfum, CI 60725.


  Odgovorna oseba:  International Beauty Partners BV, De Run 4221, 5503 LM Veldhoven, Nizozemska

  Napišite mnenje

  OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
  Slabo Dobro
  8.54 €
  Brez DDV: 7.00 €
  • Zaloga: Na zalogi
  • Model: 2340c Poly čopič-spatula
  • Teža: 0.04kg
  Oznake: Poly , čopič , spatula , 2v1p , Geli , nohte , Nail , Perfect®
  We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.